Kate van Oosten

31-10-1987  |  Voorburg

[email protected]

0645276772

Mijn naam is Kate van Oosten en ik woon samen met Walter (architect en technisch specialist) en onze twee katten (Nori & Floyd) in Voorburg (west). 


Ik ben in 2010 begonnen met het volgen van yogalessen toen ik vanuit Rotterdam naar Den Haag verhuisde en in deze nieuwe stad mijn draai probeerde te vinden. Ik heb toen veel verschillende lichaamswerkcursussen gevolgd en sinds 2013 ben ik reflexzonetherapeut.


Door de yogalessen en reflexzonetherapie wilde ik nog meer leren over de verbinding tussen lichaam en geest en heb ik een Hatha yoga teacher training gevolgd zodat ik mij sinds 2015 gediplomeerd yogadocent mag noemen. 


Na deze opleiding ben ik altijd blijven leren en ben ik ondertussen bevoegd Yin, YinYang, Restorative, Revalidatie en Stoelyoga docent. Zoals je kunt zien zijn dit vooral yogastijlen die rustig en helend van aard zijn. 


In ons dagelijkse leven zijn we allemaal aan het rennen en vliegen en vooral bezig met ons hoofd en het rationele. Hierdoor raken we soms de verbinding met ons lichaam en ons gevoel kwijt. Yoga en vitaliteitscoaching kunnen je helpen om weer terug in balans te komen.