Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Zin om flink de handen uit de mouwen te steken, alles op orde te brengen en een nieuwe start te maken met enkel al je lievelingsspullen op een logische plek? Neem dan contact op!

Opruimen en organiseren

Ben je verhuisd en kleiner gaan wonen, of juist groter? Misschien zijn jullie sinds kort een samengesteld gezin of is een van je ouders in huis komen wonen? Of mogelijke stoor je, je eigenlijk al jaren aan alle spullen die je door de jaren heen hebt verzameld. 

Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is waarom je wilt opruimen en organiseren, het gaat erom dat je dit zelf graag wilt. Wanneer je iets heel graag wilt maar het lukt niet omdat je niet weet waar te beginnen, je ziet door de bomen het bos niet meer of je hebt huisgenoten die er anders over denken kan dit voelen als een hopeloze zaak waarbij je steeds achter de feiten aanloopt. 

In 95% van de gevallen ligt het niet aan de ruimte, de huisgenoten of de situatie waarin je,je op dit moment bevind, maar met de hoeveelheid spullen die we hebben. Hoe minder spullen we hebben hoe minder rommel we kunnen maken en des te minder we hoeven op te ruimen aan het einde van de dag. 

Minderen.... hoe doe je dat? Veel dingen kunnen een financiƫle of emotionele waarde hebben waardoor je moeite hebt met dingen wegdoen. Samen gaan we hier naar kijken om langzaam alle spullen die we eigenlijk toch niet gebruiken of blij van worden weg te doen!

0