Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kate van Oosten

Compleet in Balans is opgericht in 2013, onder deze naam ben ik als gecertificeerd reflexzonemasseur begonnen om mensen te helpen meer in contact te komen met hun lichaam. De verbintenis tussen lichaam en geest versterken. Door de mensen op mijn massagetafel ben ik me steeds meer gaan interesseren in lichaam, geest en de verbinding hiertussen.  

Bij Saktiisha, yogastudio in Den Haag, volgde ik al enige tijd yoga en dit deed me beslissen om een yoga teacher training te volgen. Dit beviel zo goed dat diverse andere opleidingen, cursussen en workshops volgde en nu geef ik (stoel)yogales aan groepen en één-op-één, zowel particulier als voor organisaties.

Met mijn achtergrond binnen de Human Resources en mijn kwaliteiten als coach ben ik de laatste tijd steeds meer bezig de vitaliteit van de mens onder de aandacht te brengen, we leven de laatste tijd zoveel op de automatische piloot dat we soms vergeten waar we (levens)energie van krijgen. Als vitaliteitscoach probeer ik de verbinding te zoeken tussen de individuele wensen van de coachee (degene die gecoacht word) en het belang als groter geheel. 

0