Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Persoonlijke Vitaliteit

Er zijn vier elementen die elkaar beïnvloeden (zowel positief als negatief) samen vormen ze je persoonlijke vitaliteit, ook wel de vitaliteitscirkel genoemd.

1. Fysiek/lichamelijk: Hoe gaat je met je lichaam om?
Gaat over voeding en beweging en de balans tussen spanning en ontspanning.

2. Emotioneel: Hoe ga je met je emoties om?

Het uiten maar ook het verbergen van emoties is van invloed op hoe we ons voelen. Door middel van emoties kunnen we beter sociale interacties voeren.

3. Sociaal: Hoe ga je met anderen om?

Een sociaal netwerk kan steun bieden en kan je aanzetten tot steun bieden aan anderen. Bewezen is dat sociale cohesie van invloed is op gezondheid.

4. Spiritueel: Hoe ga je met inspiratie om?

Heeft alles te maken met zingeving, wat is de toegevoegde waarde van bestaan. Wat is je persoonlijke missie, waar krijg je energie van?

Persoonlijke Vitaliteitscoaching

Persoonlijke vitaliteitscoaching is gericht op het verhogen van levensenergie, het verbeteren van je persoonlijke levensstijl op het gebied van voeding, beweging en algehele gezondheid en welzijn.

Tijdens de coachgesprekken besluit je steeds zelf wat je wilt doen en maak je gebruik van je eigen kennis, kwaliteiten en (verborgen) talenten. Daarnaast kan ik als coach tips geven en suggesties doen, maar de uiteindelijke verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Jij bepaald helemaal zelf of je iets wel of niet wilt doen.

0